my family :*

my family :*

svētdiena, 2011. gada 16. janvāris

Spēles&ballītes

chauuu!

ai,bessis,ka jau pariit sakas skola,bija tik superiigi,ka vnk bija chilins vienu menesi un tikai basketbols,bet tagad atkal saksies ierastaa rutina,un nezinu,vai man tas pattik,bet it ka nav jau nekas slikts :)
cerams, atkal buus labas atzimes!!!

aa,diezgan foorshi bija tas,ka aizeju uz skolas gramatu veikalu un tur man iedod visas manas gramatas nakamajam semestrim,kopa kaadas septinas, un tad beigas iedod cheku,kur summa ir gandriz 400$ un forshaakais jau tas,ka tev nekas nav jamaksaa,tik laba sajuta,ka ir stipendija :)) jeaaah!

oky,tagad par basketbolu...

bija man divas svarigas speles (subregionalaas) un tad pirma bija pret western WY, kura ir diezgan stipra,nu kopuma loti laba komanda,un jau zinajaam,ka buus smaga spele.
taa ari bija,visu speeli gaja smagajaa kaulaa,vienkarshi punkts punktaa un vinas tadas diezgan netiiri kapajaas,takaa paris zilumi man ir pieminai... bet, nu, mees vinnejam beigas pa 9punktiem.
kad bija palikushas kadas 5sek un mes metam sodus,sajutas bija tik fantastiskas,ka es vnk kliedzu uz laukuma,jeeeah-sanemaaat!!! :) un tad pec spelees visi gerbtuve taa ardijaas un likas,ka esam finalu vinejushas! tad ienaca treneris un viss tik ideaali,loti laba speele!

oky,smiekliigakaa lieta, kas isteniba ir diezgan skumja ir par manu stulbo istabas biedreni (ATKAL).
Tatad vina,ka jau melna un stulba budama dabuja tehnisko piezimi pirms puslaika beigaam,nu neko,treneris vinu nonem malaa,bet nu viss kartiba,mes kapajam talaak un nekas traks jau nenotika.. tad mes visas ejam uz gerbtuvi puslaika un skatamies ka ta suta sms puslaika,nu visas ta saskatas,bet neko nesaka! tad ienak treneris un sak sapulci un vina vienkarshi seez ar muguru pret vinu un vispar taka nepieversh uzmanibu,un kipa raud,nu it ka... tagad treneris riktigi visas uzvelk un mes dodamies iesildities un es skatos,ka vina nenak ara no gerbtuves,bet neko veel,domaju,ka runa ar treneri vai kkas taads... tagad sakas spelee, un mani nomaina,bija pagajushas kadas 10min, un es apsezos uz solina un skatos,ka vinas te nav!!! tad pec spelees visas riktigi priecigas ardas gerbtuve un tad kads pajautaa,kur ir kearrow?!?! neviens nezin,jo vina nav ne gerbtuve,ne zaale.. tad ienak treneris un sak jautaat,kur vina ir? visas saka,ka nav ne jausmas,ka vina beija uz otro puslaiku utt.,tad vins saak runaat,nu kaa taa var,nav jau pirma reizi kad vina pamet komandu,un taja mirkli vina iznak no dushaam,nu drebees,vina tur bija stavejusi visu laiku!!! visiem tads shooks,treeneris jautaa ko tu dari? kapec tu pameti komandu un vai tu vispar vel gribi but dala no tas?! un zin ko vina atbild?!?!! :D COACH, I LOVE BALL!! kaa mees recaam :D visi apjuuk,vins taa nu labi,bet tu gribi but dala no komandas?!?! un atkal... TRENERI,ES MILU BUMBU!! visas vel vairak saskatas un sak reekt :D
tad vins vinai vnk pateica,lai iet uz vina officu :D nu,vai ir redzeets vel stulbaaks cilveeks? ticiet man,vina ir ipashs gadijums :D
varetu gramatu par vinu uzrasktiit,cik vina ir stulba!!!


tad nakamo speeli,kura ari bija subregionala,mes vinnejam central WY pa kadiem 30 punktiem,tik garlaiciga spele,ta vairak bija ka treninspele mums,bet neko,vinas nenormali kavaas,kkadas slimas,zaude pa 30 un katra epizode gandriz nosit tevi,musu treneris tur taa par to ardijaaas,jo tas tiesham nebija ipashi normaali ;)

nu jaa,un,protams,ka jau pec uzvaraam un 6dienas vakars dala iet balleties,un tad sakas piedzivojumi,nu es dzirdeju staastus :D
shitais bija labakais :D
pec ballites 10! cilveki VIENA MASHINAA brauca atpakal uz kojaam,kkur nakts vidus,un viens chalis,saka veemt, un nejau sakas kedes reakcija,jo vins bija apvemis pusi,kas atradaas mashinaa,un tad pec vina,visi kaa viens saka veemt,juus vispar varat iedomaties to skatu?!?! ka visa mashina ir pilna ar cilvekiem un vemekliem,tiiik pretiigi!!! bet nu mees te vinus taa noreecam,domaju,ka vini tagad ilgi padomas pirms kaps tik pilna mashinaa,bet nu varbut ari nee,jo vini ir amerikaani un vini ir STULBI!!! :D

tas nu pagaidaam viss...
nakoshaa spele 2dien un 5dien,abas atkal,loti svariigas,taka jauzvar :)

buchas un sveicieni visieeem!

p.s es paraleeli skatos titaaniku,tomeer zeel,ka tik daudz nomira.. hahhaha :D:D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru