my family :*

my family :*

otrdiena, 2011. gada 18. janvāris

ahhh, pagarinajumaa nerealaa uzvaaraa!!!

sveiki miluliishi!!!

shodien bija speele pret westren/nebraska un vinam bilance bija 17-0, nu loti laba komanda,ka neka neviens zaudejums,nu liidz shodienaaaiii :)) jeaaah,mees vinnejam pagarinaajumaa!!
taada spele,ka zosada metas to visu atceroties...
kaa saka,visu speli gaja punkts punktaa,pirmo puslaiku beidzaam ar -4,un nu bija ta sajuta,ka varetu vinas panemt,un redz beigas vinnejaam arri :)

oky,mes pashas norakam speles galotni un vajadzeja kapat pagarinajuma,jo nu mums bija +4 un kadas 10sek. bet tas parkera divas bumbas un iemeta,taja mirkli likas,ka viss chau... mes zaudesim pagarinajumu,jo nu izlaidam musu speeli.bet neee... mes sanemamies un reali labi nokapajaam,visu laiku tada kaulaa gaaja,pashai tagad taads nogurums,liekas,ka rokas nevar pakustinaat un gribas tikai guleet,bet rit jau atkal skola un trenini!!!

emocijas pec spelees vnk super,visi atkal ardaaas un treneris blauj: PAG?!? KURSH VINNEEJA? KURSHH? un visi reizaa CASPER COLLEGE :)

pec spelees vnk juties ka zvaigzne,visi naak klaat un mums bija japaraksta plakati ar mums,un tad jafochejas,hahah,man pec shita visa vel galvaa sakaaps! :D

bet nu tagad nakamaa spelee ir 5dien,un ta atkal ir svariga,ai,isteniba man tagad sakas tas posms,ka jauzvar visas spelees,un vienkarshi nav kur atkapties!

jaa,un shodien bija pirma skolas diena,it ka neko nedarijam,bet nu skaidrs jau,ka laikam mainishu matematikas skolotaju,jo kads man ir tgd,tas ir neereaali,visu laiku zubraaas un milions lietas jau pirmajaa diena macija...
parejais viss oky!

labi,ieshu chucheeet :*

buchuki visiemmm!!!

p.s dzooo,es turu iikshkus par tevi :D***

1 komentārs: